CZECHY zimowisko narciarskie 2019

ZIMOWISKO NARCIARSKIE
 CZECHY – Jesenik
(wiek uczestników 7- 18 lat)

Pensjonat znajduje się w pięknym domu na obrzeżach miasta Jesenik (do centrum 25 min spacerkiem), w samym sercu Jeseników. Od południa otoczony jest masywem Wysokiego Jesenika (Hrubý Jeseník), od północy zaś pasmem górskim Rychleby. Położenie obiektu stanowi idealną bazę dla wycieczek poznawczych, turystyki zimowej i letniej. Zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych (część łóżek podwójna) z własnym zapleczem sanitarnym i dostępem do sieci wi-fi.  Pensjonat posiada parking, a także restaurację, taras letni, plac zabaw, saunę, basen i jadalnię z barem. Parkowanie przy obiekcie jest bezpłatne, cały teren jest chroniony i wyposażony w bramę zamykaną na noc. Zakwaterowanie obozowiczów wg grup wiekowych i wg płci
WARUNKI NARCIARSKIE:
Miejscowość oddalona jest o ok. 5-16 km od największych ośrodków narciarskich Czeskich Jeseników -Petrikov, Filipovice, Lipova Lazne – Miroslav ( wybór ośrodka wg. najlepszych warunków narciarskich i z uwzględnieniem bezpieczeństwa uczestników) W ośrodkach tych znajduje się kilkadziesiąt wyciągów i tras zjazdowych. Zajęcia narciarskie w grupach o różnym poziomie zaawansowania - również początkujący.  Po zajęciach na stoku - program gier i zabaw. Dzieci najmłodsze i początkujący - specjalny program narciarski. Na naszych obozach zapewniamy wysoko wykwalifikowaną i sprawdzoną kadrę instruktorską i pedagogiczną;  Zajęcia w grupach ok. 10 osób.

TERMINY:
26.01-02.02.2019 - SPRZEDANE

02.02-09.02.2019 - jeszcze są miejsca
CENA:
Zimowisko z programem narciarskim - 975zł + 5000 CZK
(doskonalące zajęcia narciarskie z instruktorem narciarstwa)
Zimowisko dla poczatkujących narciarzy ZNIŻKA!
- 975 zł + 4500CZK
(nauka jazdy z instruktorem narciarstwa)

OBOWIĄZKOWE DOKUMENTY – paszport lub dowód osobisty (dotyczy także dzieci) zgodnie z obowiązującymi przepisami www.msz.gov.pl + Europejska Karta  Ubezpieczenia Zdrowotnego EKUZ
Możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego na miejscu – informacja o cenie pojawi się na stronie www.ju-ka.pl