CZECHY wczasy narciarskie 2019

WCZASY NARCIARSKIE
 CZECHY – Jesenik

Pensjonat znajduje się w pięknym domu na obrzeżach miasta Jesenik (do centrum 25 min spacerkiem), w samym sercu Jeseników. Od południa otoczony jest masywem Wysokiego Jesenika (Hrubý Jeseník), od północy zaś pasmem górskim Rychleby. Położenie obiektu stanowi idealną bazę dla wycieczek poznawczych, turystyki zimowej i letniej. Zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych (część łóżek podwójna) z własnym zapleczem sanitarnym i dostępem do sieci wi-fi.  Pensjonat posiada parking, a także restaurację, taras letni, plac zabaw, saunę, basen i jadalnię z barem. Parkowanie przy obiekcie jest bezpłatne, cały teren jest chroniony i wyposażony w bramę zamykaną na noc.
WARUNKI NARCIARSKIE:
Miejscowość oddalona jest o ok. 5-16 km od największych ośrodków narciarskich Czeskich Jeseników -Petrikov, Filipovice, Lipova Lazne – Miroslav ( wybór ośrodka wg. najlepszych warunków narciarskich i z uwzględnieniem bezpieczeństwa uczestników) W ośrodkach tych znajduje się kilkadziesiąt wyciągów i tras zjazdowych.
TERMINY:
02.02-09.02.2019 - jeszcze są miejsca
CENA:
Wczasy – 1090zł/os
Nauka jazdy na nartach pod okiem instruktora 180zł/osoba/turnus

DOPŁATY OPCJONALNE:

OBOWIĄZKOWE DOKUMENTY – paszport lub dowód osobisty (dotyczy także dzieci) zgodnie z obowiązującymi przepisami www.msz.gov.pl + Europejska Karta  Ubezpieczenia Zdrowotnego EKUZ
Możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego na miejscu – informacja o cenie pojawi się na stronie www.ju-ka.pl

Orientacyjne ceny wypożyczenia sprzętu narciarskiego w Czechach pojawią się niebawem pod linkiem http://www.profiski.cz/ceniky

INFORMATOR O WYJEŹDZIE KLIKNIJ