WŁOCHY obóz młodzieżowy 2019

WŁOCHY - OBÓZ MŁODZIEŻOWY
All Inclusive Light

PROMOCJA DLA GRUP (MIN 15 OSÓB)
DODATKOWO
DLA GRUP WYRAŹNE RABATY NA WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Lido to po włosku plaża (ta jest piaszczysta, największa w całych Włoszech i poszerzająca się co roku, o kilka centymetrów); D’Este – to nazwa jednego z najstarszych rodów Lombardii władających tym pięknym skrawkiem ziemi na wybrzeżu Adriatyku. Tętniący życiem kurort LIDO DEGLI ESTENSI nie pozostawia czasu na nudę. W sezonie turystycznym nie ma miesiąca, w trakcie którego zabrakłoby festynu, lokalnego święta czy sportowego wydarzenia. Camping „Mare Pineta”, malowniczo położony nad morzem (ogromna prywatna plaża) wśród dających cień, piniowych drzew, oferuje Państwu kompleks basenów(płatne 1 euro każde wejście), możliwość korzystania z imprez, konkursów, zawodów sportowych dla dzieci, młodzieży i dorosłych, organizowanych przez kilka grup animacyjnych. Milusińscy znajdą tu bezpieczny plac zabaw, zjeżdżalnie, dla rodzin - wypożyczalnia rowerów, pizzeria i lodziarnia. Zaraz za „progiem” ciągnie się promenada handlowo rozrywkowa, przyjazna zarówno dla pieszych jak i rowerzystów.Camping Mare Pineta leży na terenie Parku Narodowego Delty Padu, który znany jest z nieskażonych terenów pełnych ryb, ptaków, owadów itd. Ponieważ obiekty stoją wśród drzew – blisko przyrody, często zaglądają do nich mieszkańcy lasu.
4 - 5 osobowe PRZYCZEPY CAMPINGOWE o  skromnym turystycznym standardzie, wyposażone w małe szafy i półki,  część łóżek podwójna. Przyczepa pełni funkcję sypialni i dodatkowo, każda z nich, posiada zadaszony przedsionek wyposażony w stolik i krzesełka. Na życzenie uczestnika, w niektórych przyczepach, jest możliwość postawienia polowego łóżka w przedsionku. Należy zabrać ze sobą śpiwór, poduszeczkę, prześcieradło, ręczniki (można wypożyczyć zestaw pościelowy- 5 euro/turnus). Zestaw kuchenny: kubki, talerze, sztućce, o których czystość uczestnicy dbają samodzielnie, znajduje się na wyposażeniu każdej przyczepy. W odległości do 50 m, znajdują się budynki sanitarne o wysokim standardzie (toalety, prysznice, miejsca do zmywania naczyń i do prania )

3 x dziennie: śniadanie- bufet:dżem, masło orzechowe, miód, pieczywo, mleko, płatki, sery, wędlina,pomidory, ogórki;
lunch: zupa+owoce/ciasto/kisiel/budyń lub suchy prowiant ; ciepła obiadokolacja: drugie danie serwowane + deser; cały dzień napoje do dyspozycji gości: kawa, herbata, woda z sokiem). Pierwszy posiłek – obiadokolacja, ostatni posiłek – lunch. Posiłki przygotowywane w naszej kuchni polowej, przez sprawdzonych, polskich kucharzy,  pobierane do przyczep.

TERMINY i CENY

LD1619

22.08-01.09.

590 zł + 250 euro +10zł TFG

KWOTĘ PODANĄ W EURO WPŁACAMY  W ZŁOTÓWKACH WG. KURSU SPRZEDAŻY NBP (TABELA C) NA DANY DZIEŃ

OBOWIĄZKOWA KAUCJA - 30€ lub 130zł od osoby, pobierana przed zakwaterowaniem. Zwrot następuje w dniu wyjazdu, przy odbiorze, przez rezydenta, przyczepy posprzątanej, bez uszkodzeń – płatne w gotówce na miejscu

- Przejazd autokarem zachodnim (video, barek, klimatyzacja) na trasie Wrocław- Lido -Wrocław
- 9 noclegów w przyczepach campingowych j.w., z taxą klimatyczną
- Wyżywienie j.w.
- Opieka przedstawiciela biura;
- Bezpłatne korzystanie z plaży ,udział w pokazach i zawodach sportowych na campingu „Mare  - Pineta”, m.in. gry zespołowe,  aerobik;
- korzystanie z basenu (1 wejście – 1 euro),
- Ubezpieczenie NNW 15.000zł , KL  10.000euro bez chorób przewlekłych – Signal Iduna;
- Opieka lekarska w ramach EKUZ i ubezpieczenia
- Opieka sprawdzonej kadry pedagogicznej i ciekawy program zajęć

CENA NIE ZAWIERA
- dodatkowej opłaty za transport z innych miejscowości niż Wrocław